Velkommen til BestMassage!

Betingelser og Vilkår

1. Giltlighetsområde

Følgende betingelser gælder for alle forretningsforbindelser mellem

BestMassage International e.K.
Im Steingeruest 25
76437 Rastatt
Tyskland
Tel.: + 49 (0)7222/166651
Fax: + 49 (0)7222/166648
E-Mail: tao@bestmassage.dk

og kunder, der køber varer i vores butik. Ved bestilling bekræfter kunden disse vilkår og betingelser, som er obligatoriske for begge parter. Eventuelle ændringer skal ske skriftligt.

2. Indgåelse af aftaler

De viste varer i onlinebutikken www.bestmassage.dk udgør ikke et juridisk bindende tilbud av produkter; det er kun en ikke-bindende tilbud. Ved at klikke på "Køb", at kunden gør et retligt bindende tilsagn om at købe varer i indkøbsvognen. Kunden vil straks modtage en ordrebekræftelse, efter ordren er afgivet. Den købsaftale træder i kraft ved modtagelsen af vores separate ordrebekræftelse via e-mail inden for en rimelig tid.

3. Tilbud, priser

Alle oplysninger, herunder aktuelle priser i webshoppen, i annoncer, nyhedsbreve mv kan ændres. Ændringer i priserne på grund af øgede markedspriser fra vores leverandører, og afvigelser i den tekniske konstruktion forbliver forbeholdt. Alle priser er inklusive moms ab lager. Ekstra omkostninger forsendelsesomkostninger afholdt under vores vilkår for transport.

Billeder og beskrivelser af varer leveret i annoncer, prisliste mv er ikke bindende for udførelsen af kontrakten. Det samme gælder for variationen i materiale, farve og belægning. Er mulige tolerancer i materielle og andre uundgåelige tolerancer. Mål og vægt anses for at være groft.

4. Betaling / Ejendomsforbehold

Vi accepterer kun følgende betalingsmetoder:

Faktura

Kun kommuner og institutioner kan handle mod faktura fra os. For at vi skal acceptere denne betalingsmåde skal du gøre følgende:

Vælg "Bankoverførsel" som betalingsmetode for din bestilling. Send os en e-mail til tao@bestmassage.dk med anmodning om at sende ordren ved faktura. Efter tilfredsstillende kontrol af din ordre vil blive sendt med det samme. Fakturabeløbet betales efter modtagelsen af varerne uden fradrag inden for 14 dage.

Bankoverførsel

Man kan også vælge bankoverførsel som betalingsmetode. Du vil modtage en ordrebekræftelse med oplysninger konto og din reference via e-mail. Dette sker til en tysk bankkonto.

PayPal

Betalingen kan ske via kundens PayPal-konto. Til dette formål vil kunden blive omdirigeret til betalingssiden paypal.

Kreditkort

Er den nemmeste måde at betale og hurtigt få sine varer leveret. Beløbet er afskrevet hurtigt og fuldt ud.

Vi bruger en sikker server!

5. Leveringsvilkår

Leverancerne er lavet fra vores lager i Tyskland. Levering vil ske efter bekræftelse af modtagelse af betaling inden for 2-3 hverdage. Leveringstidspunkter anses som omtrentlige. Vi forbeholder os ret til delleverancer, hvis ikke alle de bestilte varer er på lager. Køber skal straks informeres om forsinkelserne. For leveringsperioden overholdes og er velegnet til levering af varerne. Efter afslutningen af den periode, kan køber hæve aftalen skriftligt. Skader ud over dette er udelukket. Hvis en ordre ikke kan leveres på grund af uforudsete fejl ved vores leverandører, vi mener, at have vores rettigheder til at opsige kontrakten fra vores side, og refundere det samlede beløb.

6. Garantivilkår

Følgende garantiperioder gælder:

  • 10 år på ramme og ben
  • 2 år på betræk
  • 6 måneder på gratis tilbehør

Som for de andre er det den officielle garanti gælder.

Defekter eller andre skader forårsaget af uagtsom eller ukorrekt behandling af varerne, forkert installation, brug af uegnede tilbehør eller ændringer til de oprindelige elementer i kunden, er ikke dækket af garantien.

I tilfælde af en berettiget og rettidig underretning af mangler, skal kunden være berettiget til en forbedring af varerne. Vi har ret til at foreslå en ny post eller en prisnedsættelse, hvis en sådan forbedring ikke er mulig. Ved skift skal kunden give os en rimelig frist på 4 uger. Underliggende efterspørgsel fra kunden er udelukket. Vi kan ikke holdes ansvarlig for skader ikke forvoldt artiklen levering, og især ikke for tabt fortjeneste eller andre økonomiske tab hos kunden samt til erstatningskrav.

7. Returret

For alle andre varer du køber hos os gælder, at du fra levering har 30 dage fortrydelsesret for at prøve varen og for at være sikker på at du er tilfreds.

Produktet kan returneres uanset årsag. Det returnerede produkt skal være uskadt og i ny stand. Returnering kan kun ske i ubeskadiget original emballage. Vi forbeholder os retten til at nægte at godtage returnerede varer, der tydeligvis er blevet beskadiget eller brugt i stort omfang.

Bemærk venligst, at udgifterne til forsendelse og håndtering kun kan refunderes, hvis varen er defekt eller med fejl. Varer modtages kun retur efter forudgående aftale og skal altid sendes franko (porto betalt) til BestMassages hovedkontor i Tyskland. Varer, der ikke sendes franko, vil blive afvist. For returadressen se venligst nedenfor. Vær venligst opmærksom på, at det tager nogle dage, inden vi modtager varen, og at vi behøver nogle dage for at bearbejde ærindet. Modsvarende beløb vil blive refunderet til din konto/kreditkortskonto

Hvis kunden ikke er muligt at sende varen tilbage til os, tilbyder vi en pick up service. Fragten bør anmodes fra os på forhånd via telefon eller e-mail, da dette kan variere fra land og produkt. Kunden skal sikre, at han er på det aftalte tidspunkt til den aftalte afhentning punkt. Eventuelle yderligere omkostninger på grund af ikke-succesfulde pickup leveres til kunden.

NB! Undtaget fra returretten er massageolier og -lotions, CD’er og DVD’er.

Særlige fragt leveringer:

Venligst pakke forsendelsen (hvis muligt i den originale emballage), og sikre, at det er komplet og har ingen tegn på det har været brugt. Returnering skal være godt emballeret. Uemballerede eller utilstrækkeligt pakket elementer vil ikke blive accepteret. Indstil din tilbagevenden klar ved den første låste dør (stueetagen) til afhentning. Yderligere omkostninger til ikke-vellykket pickup, uemballeret eller utilstrækkeligt pakket elementer vil blive betalt af kunden.

8. Begrænsning af ansvar

Erstatningskrav fra køberen på grund af uagtsomhed af forbrydelser mod skattebestemmelser er udelukket, medmindre de vedrører kontraktlige forpligtelser eller skader som følge af skader på liv, lemmer eller helbred, garantier eller krav i henhold til produktansvarsloven. Dette gælder også for overtrædelser af afgift ved vores agenter og vores juridiske repræsentanter.

9. Betingelser for afbestilling

Ret til annullering

Kunden har ret til at træde tilbage fra aftalen inden for 30 dage uden at give nogen begrundelse.
Fortrydelsesfristen udløber efter 30 dage fra den dato, du eller nogen tredjepart, dog ikke befragteren af Dem angiven erhverver, fysisk besiddelse af varerne.
For at udnytte fortrydelsesretten, skal du informere os

BestMassage International e.K.
Im Steingeruest 25
76437 Rastatt
Tyskland
Tel: +49 7222 166651
Fax: +49 7222 166648
e-post: tao@bestmassage.dk

om din beslutning om at trække med en utvetydig erklæring (f.eks et brev med posten, fax eller e-mail). Du kan bruge formular nedenfor, men det er ikke obligatorisk.

Til at overholde fristen for tilbagekaldelsen er det tilstrækkeligt for dig at sende din meddelelse om din udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Virkning af annullering

Hvis du hæve aftalen, refunderer vi dig alle betalinger fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af de meromkostninger i dit valg af en anden type end den billigste form for standardlevering tilbydes af os levering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi bliver informeret om din beslutning om at træde tilbage fra aftalen. Vi vil gennemføre en sådan tilbagebetaling med de samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; under alle omstændigheder, vil du ikke pådrage gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har bevist, at du er vendt tilbage varen, hvis dette sker forinden.

Du bør sende varen tilbage eller afleverer dem til os, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du kommunikerer din annullering af denne kontrakt til os. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af fristen på 14 dage er udløbet. Du bliver nødt til at betale de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du er kun ansvarlig for tab af værdi af varerne fra andre behandlinger end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og funktion af varerne.

Slut af annulleringsvilkår

Forslag til formular tilbagetrækning

Til

BestMassage International e.K.
Im Steingeruest 25
76437 Rastatt
Tyskland
Tel: +49 7222 166651
Fax: +49 7222 166648
e-post: tao@bestmassage.dk

Jeg / vi (*) herved, at jeg / vi (*)træde tilbage fra min / vores (*) købsaftale om følgende varer (*) / om levering af følgende tjenesteydelser (*):

Bestilt den (*) / modtaget den (*):

Forbrugerens navn (e)

Adresse forbrugeren (r):

­­­­­­­­­­–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Underskrift af forbruger (re)

–––––––––––––––––––

Dato

10. ­­­Data policy 

Kundens ordre og de oplysninger, som køberen til dette er lagres af os. Disse vil blive behandlet fortroligt og må ikke bruges til reklame, medmindre køber har udtrykkeligt - godkendt, for eksempel ved at abonnere på nyhedsbrevet. Personoplysninger om vores købere hverken sælges til tredjemand eller markedsføres. Læs også vores fortrolighedspolitik.

11. Øvrige

Opfyldelsesstedet og jurisdiktion er Rastatt, Tyskland. Hvis individuelle vilkår i denne aftale være ineffektiv eller miste deres effektivitet som følge af senere omstændigheder eller smuthuller opstå i denne aftale berører ikke den juridiske effektivitet af de resterende bestemmelser.