Velkommen til BestMassage!

BodyChoice Massagelotion & Créme Pakke

Ideel til forskellige former for massage.


Indeholder 250ml. Varmende massagelotion. 250ml. Kølende massaglotion. 250ml. Deep Tissue massagelotion. 250ml. Mango massagecreme og flaskeholdere til 200ml

170,00 kr

Tilbudspris: 170,00 kr

Produktinformation

Detaljer

Produktoversigt

Her er en chance for at teste de mest populære lotion og Cremer som BodyChoice har at tilbyde.

Produktinformation

Ideel til de fleste hudtyper og forskellige former for massage. Opleve alle naturlige og terapeutiske egenskaber af vores BodyChoice produkter. Den perfekte startpakke eller gave! Spar  penge med denne særlige pakkeløsning.

Lavet med naturlige vegetabilske olier i vores eksklusive BestMassage International egen blandinger, Alsidig, effektiv og økonomisk overkommelig, omfatter BodyChoice ™ Massage Lotion & Cream Pakke:

Om BodyChoice

En førende internationalt mærke af alle naturlige produkter til massører og krop terapeuter i over et årti. BodyChoice er dedikeret til at levere den højeste kvalitet og leveranser til fagfolk, studerende og hjem entusiaster. BodyChoice line tilbyder et bredt udvalg af alle naturlige og økologiske produkter i forskellige størrelser. Involveret i grønne og etiske praksis, BodyChoice´s olier, blandinger, lotion og cremer er rene og professionelt lavet i USA.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

BellaBambi Massageværktøj

BellaBambi Massageværktøj

normalpris: 200,00 kr

Speciel Pris 139,00 kr

Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne