Velkommen til BestMassage!

Easy-Reach Selvmassage Værktøj

Tryk terapi for at nå svære og ikke så svære triggerpunkter


Fremstillet af stål og palisander. Made in Thailand

85,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

Produktoversikt

Vores Easy-Reach Selvmassage værktøj hjælper dig med at nå problemområder overalt på din krop. Det kan bruges på dine kære. Lavet af smukke thailandske palisander og stål. 

Produktinformation

Easy-Reach Selv Massage Værktøjet er godt at massere din ryg eller en anden kropsdel, da det ergonomisk er designet til perfekt presning og nå i enhver muskel gruppe. Når du bruger værktøjet til at lette spændinger i de tilhørende triggerpunkter at lindre smerter og stress. De terapeutiske presser fra Easy-Reach værktøj øger også cirkulation til musklerne, så de kan helbrede hurtigere og fungerer endnu bedre.

Hvis du vil bruge Easy-Reach Selvmassage værktøjet, så bare få fat i den ved sin ende, og før den på dine ømme muskler. Tryk let og lad den terapeutiske knappen at arbejde på dine stressede og spændte muskler. Du kan bruge værktøjet på din ryg, nakke, skuldre, ben, arme eller fødder. Selv om værktøjet er beregnet til at blive brugt til self massage, kan du også bruge det på dine kunder. Det er meget alsidig!.

Funktioner og fordele:

  • Ergonomisk designet til perfekt presning og nå i enhver muskel gruppe
  • Det er meget alsidig, kan bruges til selv-massage eller dine kunder.
  • Den terapeutiske knappen kan løse problemer og til at lindre smerter og øge cirkulation til musklerne.
  • Den er ideel til at udøve zoneterapi, da det er designet til effektivt at massere trykpunkter på hænder og fødder.

Størrelse og pleje:

  • Længde: 36 cm  Bredde: 22 cm
  • Rens massage værktøj med mild sæbe og varmt vand. Efter vask tørres af med en antibakteriel klud og gnid det med en lille mængde af nærende olie.