Velkommen til BestMassage!

Ergonomisk tommelfinger

Massageværktøj for dybdemassage, designet efter ergonomiske principper

65,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

Vores ergonomiske tommelfinger er et nyt massageværktøj for deep tissue massage, designet til at beskytte massageterapeuter mod overanstrengelse. Ergonomisk tommelfinger gør det muligt at arbejde mere focuseret og med mindre anstrengelse.

Et af de hyppigste problemer for massageterapeuter er overanstrengelse af hænder og skuldrer. Med Ergonomisk tommelfinger behøver man ikke længre bruge sine egne tommelfingre for at arbejde på triggerpunkter, så tommelfingrene kan slappe af. Håndtagets ergonomiske form gør at man har håndleddene i en neutral position.

Dvs. håndleddene kan også slappe af. Dette verktøj forhindrer overextension af håndledden og dens smærtefulde føljder. Ergonomisk tommelfinger leder til en sikker arbejdsmåde fordi den lægger over belastningen fra musklerne til skelettet. Gennem at undvige at bruge tommelfingeret undviges overanstrengelse til føljd af ujævn og gentaget brug af både hånd- og armmuskler samt ledkapsler. Forebygger ikke kun nye skader men hjælper 1også til så at gamle skader kan heles.
Se også vores andre massageværktøj!

Rengøringsinstruktioner:
Vi anbefalder at rense massageværktøjet efter hver brug. Det kan nemt gøres med sæbe og varmt vand eller spiritus.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Praktisk børste

Praktisk børste

60,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne
Sound Massage

Sound Massage

139,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne