Velkommen til BestMassage!

Feldenkrais - Metode

Feldenkrais - metode baseret på resultaterne af grundlæggeren, Moshe Feldenkrais. Siden Feldenkrais, en ingeniør, også længe arbejdet som judo lærer, skrev han flere bøger, hvor han analyserede judo fra et videnskabeligt synspunkt. Bevægelsen var for ham et udtryk for tænke følelse og opfattelse, og det tilbød ham den bedste måde at behandle. Det var vigtigt for ham at opmuntre folk i deres evne til selvstudium.

Dette er en form for fysisk terapi, når det fremmes af forskellige øvelser kann helbredende processer opløse spændinger og ubehag lettet. Brug af metoden skal uddannes i bevidsthed og opfattelse af bevægelse i hverdagen og dermed kunne afbøde negative bevægelsesmønstre. Appellen tilskrives bestemte bevægelsesmønstre og korrigerer disse mangler gennem alternative muligheder for bevægelse. Konceptet er baseret på "økologisk learning", som ifølge Feldenkrais, kan fortsætte efter barndommen.

Metoden involverer to forskellige teknikker, kaldet "funktionel integration" og "bevidsthed gennem bevægelse". I grupper, er studerende rettet til teknologi "Awareness gennem bevægelse" verbalt gennem en serie af simple bevægelser, der peger på nogle få detaljer, opmærksomhed, og derfor uddannet perception. Du er inviteret til at lytte til sit indre og dermed vide, om øvelserne er forbundet med behagelige eller ubehagelige følelser. Deltagerne udforske deres daglige bevægelser og føle forandring gennem alternative bevægelser. De små bevægelser slutler ofte forbundet til et større, som derefter kan udføres med større lethed.

Den "funktionel integration" er udført med en enkelt elev ved hjælp af ikke-verbal, fysisk kommunikation, præcis touch og glatte bevægelser. Bevegelse føles denne sammenhæng, i stedet for verbalt forklaret. I individuel undervisning af studerende forbliver passive, lære at håndtere bevægelserne til at bruge nye processer og at ændre opfattelsen af kroppen positivt.

Anvendelser omfatter og inkludere sundhedspleje, smertebehandling, for handicappede og rehabilitering. Målet er at genvinde fuld mobilitet efter restriktioner og for at få den mentale og fysiske friskhed til alderdom. Fordi Feldenkrais - metoden forbedrer kropsbevidsthed og fremmer en forsvarlig og effektiv dine bevægelser, det er egnet til alle mennesker, uanset alder og atletisk og kan tilpasses individuelt til de nuværende funktioner. Feldenkrais kan være interessant for musikere, dansere og sportsfolk, fordi deres præstationer øges, og øvelserne har en stress-reducerende effekt.

For at få et indblik i den metode, kan du udføre følgende korte uddannelse. Gør dig bekendt på forhånd klar over, at bevægelserne skal ske langsomt og jævnt og ubesværet.

Sid på gulvet og bøje dit venstre ben foran kroppen. Højre underben bagud. Drej overkroppen og hovedet til venstre, indtil du løfter benet og udføre en roterende bevægelse i bækken området til venstre. Støtte armene sidelæns og gå tilbage langsomt til udgangspositionen. Bevægelsen bør komme fra benet og bækkenet. Efter endt uddannelse, du føler bevægelserne og tænke over hvad der er ændret. Udfør øvelsen med den anden side også. Bevægelsen bør altid ske så skånsomt som muligt og uden anstrengelse.