Velkommen til BestMassage!

Fysio-Tommelfinger

Underletter dybdemassage for terapeuten

85,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

Fysio-Tommelfingeret er specialdesignet at hjælpe terapeuten at gennemføre dyb bindevævsmassage og triggerpunkt massage. Dette ergonomiske værktøj gør det muligt at bekvæmt give klienten dybere og mere effektiv terapi mens det beskytter mod et almindeligt problem - overbelastning af terapeutens tommelfingre. Udover kan Fysio-Tommelfingeret med fordel bruges sammen med olie, lotion eller massagecreme for endnu bedre terapeutiske resultater.   

Anvendelse:
Dette speciele massageværktøj er afset for multifunktionel anvendelse, afhængigt af terapeutens ønsker og behandlingskrav. F.eks. kan Fysio-Tommelfingeret holdes op-og-ned for petrissage (æltning af muskler) og dybdemassage. På den anden side kan den holdes på almindelig vis eller med fingerspidserne for at udøve lettere tryk som bruges for at få nakkespænningar at give slip og for at opnå generel afslapning.

Se også vores andre massageværktøj!

Rengøring:
Det anbefales at rengøre dette massageværktøj efter hver anvendelse. Det kan nemt gøres med sæbe og varmt vand eller med alkohol og en tør klude.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Healing Waters

Healing Waters

139,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne