Velkommen til BestMassage!

Hånd zoneterapi og fodstick kombinationsværktøj

2 i 1 værktøj, der er ideel til hånd og zoneterapi.


Fremstillet af 100% palisander. Made in Thailand

85,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

Produktoversikt

Vores thailandske hånd zoneterapi og fodstick kombiverktøj har en knudret side, der er ideel til hånd zoneterapi og en glat side, der anvendes til traditionel thailandsk fodmassage. Fremstillet af 100% Thai spoleret palisander. 

Produktinformation

Vores Thai Hand Zoneterapi og Fotstick Kombinationsværktøj kombinerer to værktøjer i ét. Brug værktøjet ujævn ende at massere musklerne i hænder og bruge den flade ende til at lægge pres på de vigtigste zoneterapi punkter på fødderne.

Der er et par forskellige måder at bruge ujævn ende hånd zoneterapi af kombinationsværktøjet. Rulle værktøjet frem og tilbage mellem dine to håndflader, rulle op og ned på en hård overflade med en af håndfladerne, eller blot grib og løslade det flere gange. Lad spidserne trykke på  zoneterapi punkter på din håndflade at fremme heling i kroppen. Kombination værktøj udvider effektivt og styrker hænderna, samtidig løsner den muskelspændinger og fremmer god cirkulation. Denne ende af værktøjet er ikke kun for hænder, det kan bruges overalt på kroppen.

Den glatte ende af kombinationenværktøjet anvendes til traditionel thailandsk fodmassage. Brug siderne af sticken til at trække på sålerne, buer og hælene på fødderne. Brug spidsen af sticken at gnide spidsen af tæerne og området mellem tæerne. De to punkter i hver ende af værktøjet anvendes til tryk forsigtigt zoneterapi punkter på fødderne.  Enden af Fodmassage pinden kan også anvendes på andre dele af kroppen som hals, skuldre og ryg.

Thai Hand Zoneterapi og Fotstick Kombinationsværktøj er lavet af 100% poleret palisander fra Thailand og kan bruges med eller uden lotion under massage.

Funktioner och fördele:

  • Som at have to værktøjer, men kun betale for 1 - knudret hånd for hånd massage og glat for thailandske fodmassage.
  • Den er ideel til at utøve zoneterapi, da det er designet til effektivt at massere trykpunkter på hænder og fødder.
  • Kan anvendes over hele kroppen og løsner muskelspændinger og fremmer god cirkulation.
  • Den er lavet af 100% høj kvalitet, alle naturlige thailandske palisander, som er holdbar og ikke-giftige.

Størrelse og vedligeholdelse:

  • Længde: 16,5 cm
  • Rens massage værktøj med mild sæbe og varmt vand. Efter vask tørres af med en antibakteriel klud og gnid det med en lille mængde af nærende olie.

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Massageknop

Massageknop

85,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne