Velkommen til BestMassage!

Hot Stone Massage

Hot stone massage er en effektiv behandling, der anvendes til muskel afslapning ved hjælp af varme og bruges til at lindre symptomerne. Basalt stener placeres på kroppen, der er blevet forvarmet i et vandbad ved 60 ° C. Den flade, kan glatte sten lagre varme varmen særlig godt.

Basalt er et grundlæggende sten med en mørk farve, der er karakteristisk. Afhængigt af andelene af bjergartsdannende mineraler i basalt kan også blå, grå, mørkeblå eller sort vises. Stenen er af vulkansk oprindelse og er fremstillet ved magma, der når jordens overflade og hurtigt afkølet. Basalter er skabt på havbunden og er rund. Lava hærder i løbet af få minutter på grund af forskellen af den høje temperatur på lava og havvand. I de kontinentale og oceaniske plader samt i områder med vulkansk aktivitet er aflejringer af basalt sten rundt om i verden.

I Asien bruges denne form for massage til ritualer og helbredende formål i lang tid. Hot Stone massage, som det også kaldes, ikke kun af asiatisk oprindelse, er også blevet udviklet uafhængigt i alle dele af verden. Mange primitive folkeslag gjorde deres vulkanske sten til at bruge til at håndtere stress og smerte. Som anvendt varme sten til massage, for eksempel, selv i Hawaii på Kahunas, som på grund af udtrykket La-Stone på lavasten er tydelig. Dagens Hot Stone massage i spa, i kosmetik som en lempelse terapi og anses for at være en kombination af massage, termisk terapi og energiarbejde.

Hot Stone massage kan tilbydes som en som en hel-kropsbehandling eller som et delbehandling såsom en ansigtsmassage. Ofte anvendt Hot Stone massage som en ren ryg massage. Grundlæggende arbejder en massør med statiske og dynamiske stener. At behandle de udvalgte områder af kroppen med varmen og placere de statiske sten på kroppen. Du bør altid have tilføjes et håndklæde mellem stenene og huden for at undgå forbrændinger. Hvis stenene allerede er afkølet, kan de placeres direkte på huden. De dynamiske stener anvendes af massage terapeuten direkte som en massage værktøj og bør tilpasses til hånden størrelse af massøren. For at stimulere blodcirkulationen kan koldt og varme sten anvendes skiftevis. Korte kolde stimuli med kølig marmor modvirke varmen, hvilket er særligt nyttigt, når patieterna har hovedpine. Det autonome nervesystem er positivt påvirket af ændringer i stimuli og genoplade kroppen batterier.

Under massagen er feel-good faktor af patienten i fokus. Det skal bemærkes, at en behagelig rumtemperatur er mellem 22 ° C og 25 ° C. Endvidere er hele kroppen er dækket ikke er behandlet med et håndklæde. En behagelig, let varm massagebriks tjener som liggeflade for patienten. Temperaturen af ​​stenene må aldrig overstige 60 ° C. Basalt sten er af forskellig størrelse for de respektive områder af kroppen, så massage terapeut skal have adgang til en 40- til 70-sæt sten, som er tilstrækkeligt bredt udvalg til hvert kropsregion. Stenene opvarmes i en professionel Hot Stone varmelegeme med temperaturføler. At slappe af og løsne musklerne i massage indledes med en såkaldt prøveperiode. Især flade sten placeres især til opvarmning af nederste del af ryggen af patienten, mens de større sten er placeret langs rygraden. En mellemstor sten placeret i patientens hænder. For at varme fødderne, er udført af små sten kilet i tæerne. De varme sten skal nu arbejde op til 10 minutter for at opnå en opvarmning af kroppen. Varmen trænger dybt ind i regionerne, så det lindrer spændinger i kroppen og giver en behagelig og afslappende følelse.

På ryggmassage, fjernes de varme sten efter opvarmningen, og derefter gnide ryg og arme med varm massage olie. Behandling nederste del af ryggen med små bevægelser med en stor Hot Stone. Gnid hele bagsiden af ​​en velloiet, mellemstor sten. Massere rygsøjlen og langs brystet. Skuldre masseres medsmå cirkulær bevægelse fra ydersiden til indersiden.

Brug af æteriske olier og afslappende musik til at understøtte behandlingen. Desuden anbefales det at planlægge en hvileperiode efter behandling.