Velkommen til BestMassage!

Peru Hot Stones, stykvis

Saml dit eget Hot Stone sæt eller tilføje til din eksisterende.

79,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

Voes massage hot stones er naturformede basaltsten. Basaltsten er vulkansk sten som indeholder helsebringende bestanddele som f.eks. ilt og magnesium. Basaltsten indeholder også jern og silicium som giver stenene deres fremragende egenskaber til oplagring af varme. Vores varme sten er blevet formede af havets magter over lang tid, og derfor er de glatte og fine. Stenene findes langs strænderne i Mellem- og Sydamerika. Hver enkelte sten bliver håndplukket efter størrelse og form for at kunne fungere som terapeutisk sten på de forskellige kroppsdele. Stenene gennemgår en grundig rensning før de klassificeres og pakkes. NB! Vores massagesten er ikke kommet i kontakt med olie og kan derfor ved levering se lysere ud end på billederne. Stenene bliver mørkere når de bruges og kommer i kontakt med olie.

Under behandlingen kan massagestenene være terapeutens forlængede arm, eller de kan simpelthen placeres på forskellige kropsdele og der langsomt afgive deres oplagrede varme til klientens krop. Stenenes varme får klientens muskler til at slappe af hvilket gør det nemmere for terapeuten at gå på dybet i problemzoner og at arbejde mere effektiv. Generelt har hot stones massage den effekt at cirkulationen øges, både blodcirkulationen og aftransporten af slaggeprodukter forbedres.

1. Tåsten

Dette sæt Hot stones massagesten indeholder sten med en størrelse på 2,5 - 3,8 cm. Disse glatte, runde sten placeres mellem tæerne for at forsigtigt skabe mere plads mellem dem og får trætte og smertende fødder til at slappe af. Tåsten kan bruges til en hot stones massagebehandling eller til at dele tæerne under en spabehandling som f.eks. en pedicure.

2. Fingersten

Dette sæt Hot stones massagesten indeholder sex fingersten med en størrelse på 3,5 - 4,4 cm. Disse ovale, glatte sten placeres mellem fingrene for at forsigtigt skabe mere plads emellem dem og for at på denne måde få trætte og smertende hænder til at slappe af.

3. Ansigtssten

Dette sæt Hot stones massagesten indeholder otte ansigtssten med en størrelse på 3,8 - 5 cm. Disse glatte, runde sten bruges til at massere ansigtets fine muskler og konturer og til at varsomt løse op spændinger. Behandlingen vil også forbedre hudens elasticitet.

4. Store ryg- /lårbenssten

Dette sæt Hot stones massagesten indeholder fire store ryg- /lårbenssten med en størrelse på 7,5 - 9 cm. Disse store, runde sten lægges på de store muskelgrupper på ryggen, brystkassen og lårene. Disse fleksible sten kan ved behov også bruges som sædes- eller håndfladesten.

5. Kontursten

Kontursten har en størrelse på 10 – 12,5 cm. Disse store, aflange sten kan bruges til at følge kroppens konturer og også til at nå ind under skulderbladet. Stenenes specielle form gør det muligt for terapeuten at også arbejde på kropsområder som kan være svære at nå.

6. Triggerpunktssten

Dette sæt Hot stones massagesten består af to triggerpunktssten med en størrelse på 7,5 – 10 cm. Disse tunne, aflange sten har afrundede kortsider og kan bruges til behandling af triggerpunkter. Triggerpunktssten er terapeutens forlængede arm og gør det muligt at arbejde dybere på forskellige problemområder uden at overbelaste ens egne hænder.

7. Korsbens- /Mavesten

Korsbens-/Mavestenen har en størrelse på 11,5 – 12,5 cm. Denne store, aflange sten lægges på maven, på nedre ryggen eller i øvre korsbensregionen. Varmen fra denne sten får anspændte og ømmende muskler til at slappe af og vil lette smerter fra muskelkramper. Stenen modarbejder stress; efter en behandling vil klienten føle sig afslappet og ha jordforbindelse.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?