Velkommen til BestMassage!

Singing Bowls Massage

I dagens Tibet er oprindelsen af de syngende skåle, som i Himalaya indtil begyndelsen af det 20. århundrede var lavet hånd og kunne have tjent til religiøse formål. Med dagens brug af syngende skåle, det er muligvis en moderne version af traditionelle behandlinger og ritualer. Traditionelle elementer er knyttet til viden om den intense effekt af lydbølger, at skabe en ny form for massage.

Ifølge den traditionelle produktionsmetode er skålene fremstillet af en legering af kobber og tin og kan også indeholde forurenende metaller, såsom jern, zink, bly og spor af sølv, guld og selen. Derudover ebjuds endda skåle af kvarts.

For at spille skålen, gned den med en trækølle på kanten eller på ydersiden. Klubben styres udefra rundt i skålen, ligesom en vin glas, hvilket gør det muligt at vibrere ved at gnide kanten. Tonerne er forskellige afhængigt af det påførte tryk på lyden skålen og afhængigt af baggrundslyden i hvilken skålen er. En anden mulighed er at vende klubben over kanten. Tonerne kan lyde lyst eller mørkt, afhængigt af hvor du bruger klubben og lyd skål form.

Lyd skål massage bruger strøm af lyde fra forskellige lyd skalaer til det behandlede person i en trance-lignende tilstand og opnå en positiv indflydelse på den fysiske, mentale og åndelige niveau. Interferens af chakraerne, kan psykiske spændinger og blokeringer løses med dette.

Efter en kraftig fremgangsmåde, antages det, at meridianen, harmoniseret vibrationer og energi til at flyde. Dette skaber positive effekter, såsom generel forbedring af humør tilstand. Mangel på energi og overskydende energi kan der kompenseres for, og så føre til forbedret funktion af de berørte organer. En af fordelene er lindring af kroniske smerter.

Yderligere teorier begrunder effekten af lyd skål massage af det menneskelige legeme består hovedsageligt af vand, som er udløst af lydbølgerne og tjener som en intern massage på kroppens celler.

I sundhedssektoren bruger man lydabsorberende paneler til at fremme klientens afslappet tilstand og har til formål at styrke følelsen af velvære. Den blide vibrationer fører til den pågældende undergår behandling og kan eliminere eksterne stimuli. Lydene har en beroligende virkning og kan hjælpe med stress relief.

Anvendelsen af lyd skål massage sker ved hjælp af specialdesignede lyd skåle i forskellige størrelser for at opnå en række forskellige toner. Afhængigt af tonen i lyden kan være højere eller lavere.

Skålene er placeret på kroppen eller holdt over krop og påført den lyd, der absorberes af vibrationer, der overføres til kroppen. Vibrationerne erstatter den klassiske hånd og afslapning musik under massage. De genererede lydbølger spredt i bølger i hver individuel celle.

Under behandlingen bliver klienten klædt og ligger på gulvet eller på en massagebriks

Ud over at bruge dette i wellness-området, der tilbyder naturopatiska metoder og naturlægemidler denne teknologi til at håndtere de humørsvingninger, mild depression, hovedpine og migræne på en omhyggelig måde.