Velkommen til BestMassage!

Thai urtestempler ansigt

Specielt for ansigtets sensible hud

55,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

Vores Thai urtstempler til ansigtet har specielt blandets for anvendelse på ansigtets sensible hud. Vi har taget fram en ekslusiv formula i samarbejde med traditionelle massage eksperter fra Thailand. Vores specielle blanding af autentiske urter og naturlige aromer giver et friskt, sunt udseende.

Under en varm terapeutisk anvendelse eller ansigtsbehandling nærer og revitaliserer vores urtestempler huden og gør ansigtet sart og blødt. De naturlige ingredienser holder ansigtshuden ung og gør an den ser frisk ud i lang tid. Udover stimulerer og øger ansigts urtestemplerne blodcirkulationen hvilket er essentielt specielt for tør hud.

Gi din massagepraksis et løft med disse urtestempler som er nemme at bruge. Hver pakke indeholder 2 stempler (100 g/styk) og det er hvad som behøvs til en behandling. Den éne stempel varmes mens den andre anvends.

Anvendelse:
Forbered 2 urtestempler før hver behandling for at sikkerstille en kontinuerlig behandling.
Bløtlæg urtestemplerne så de tækkes af vandet i ca. 1 minut og tag dem op igen. Behøvs ikke varmes i dampvarmere. Når de er varme, anvend dem forsigtig på ansigthuden i overensstemmelse med behandlingsoplægget.

Produktet er kun afset for anvendelse på ansigtet.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?