Velkommen til BestMassage!

Thai urtestempler

stærker energiflødet, nærer huden og øger blodcirkulationen!

75,00 kr
Inkl. moms, ekskl. forsendelse omkostningerne

Produktinformation

Detaljer

I århundreder har Thai urtstempler brugts til traditionel Thai massage og andre terapeutiske behandlinger. Varme urtestempler er velbekendt for at modvirke kroniske besvær som muskel-, ryg- og ledsmærter.

Vores Thai urtestempler er udsædvanlige på en unik måde for at vi har har taget frem en eksklusiv formula i samarbejde kun med traditionelle massage eksperter fra Thailand. Vores specielle blanding af autentiske urter og naturlige aromaer har tre specifike temaer – energetiserende, afslappende og anti-aging – og disse findes ingen anden stedes. Urtestemplerne er 100% økologisk.

Den unikke blandning og balanse af disse medicinske urter i vores urtestempler øger velmåendet gennem bedre energifløde, næring af huden og øget blodcirkulation. Samtidig får dig vores Thai urtestempler at slappe af, regenerer hele kroppen og lader op batterierne, hvilket kan lede til en følelse af fuldkomlig lykke.

Gi din massagepraksis et løft med disse urtestempler som er nemt at anvende. Hver pakke indholder 2 stempler ( Naturren 200 g/stk. og Økologisk 150 g/stk. ) og det er hvad man har brug for til en behandling. En stempel varmes op mens den anden bruges.
 
Anvendelse:

  1. Forbered 2 urtestempler før hver behandling for at sikkerstile oafbrudt anvendelse.
  2. Blødlæg urtestemplerne så de tækkes af vand i ca. 1 minut og tag dem op igen. Varm dem så i en urtestempel dampvarmere i 10-15 minutter. Eller varm dem simpelthen i mikroovnen i 2-3 minutter. For bedste terapeutiske resultat anbefaldes varmt at bruge en dampvarmere.
  3. Kontroller stemplernes temperatur ogh varmegrad mod din egen overarm før du bringer dem i kontakt med klientens hud.
  4. Anvend urtstemplerne på områder med muskelsmerter eller over hele kroppen, afhængigt af valgt behandlingssekvens.
  5. For bedste behandlingsresultat vent og slap af i ca. 30 minutter før du går i bad.


Opbevaring:
Urtestempler kan anvendes op til 5 gange indenfor 3-5 dage efter første anvendelse. For bedste resultat skal de tørres i frisk luft efter hver anvendelse. Læg dem så i en plastikpåse før opbevaring i køleskabet.
Obrugte urtstempler skal forbli i uåbnet pakke på en kølig og tør plads. Placer dem ikke i direkt sollys.