Velkommen til BestMassage!

Vinoterapie

I århundreder har dene drue brugt som et middel, for eksempel mod feber og mave klager. Hippokrates værdsat sine værdifulde egenskaber og damer i middelalderen brugte vindruekerneolie til at holde huden smidig. Rødvin anses, i moderate mængder, har en positiv effekt på hjerte og blodkar. Risikoen for koronar hjertesygdom reduceres derved. Så fandt forskerne, at antallet af hjerteanfald i vin regioner i Frankrig, trods den høje fedtindhold i kost, betydeligt lavere end i andre regioner, hvilket forklares ved, at ingredienserne i vin reducerer kolesteroltallet, bidrager til at styrke kredsløbet og immunforsvaret og stimulerer stofskiftet.

Siden begyndelsen af 90'erne er nu vinoterapi overholdelse i skønhed industrien, hvor tendensen først blev udviklet i Frankrig. Vinoterapi bliver stadig mere populære, hvad med det faktum, at mineraler og sporstoffer, der ingåri druer, samt anti-aging middel, da de er aktive som en beskyttende faktor mod celleskader - aldring.

Ved vinoterapi er de værdifulde aktive ingredienser fra fræsede drue frø, vindruekerneolie, skorpe, juice og olie tildeles en gavnlig virkning. Dette er udviklet gennem en kombination af ekstern brug af bad, peeling, wraps og massage, den interne brug af forbruget af drue produkter som vindruekerneolie, the fremstillet af tørrede druer eller et glas rødvin. Her er en beroligende Druekernestempel massage anvendes, når de stempler er desuden fyldt med tørrede rosenblade og urter. Steplerne er forvarmet i damp og fedt in kroppen før brug med vindruekerneolie. Vindruekerneolie er en af ​​de fineste og dyreste olier og i de små kerner kun lidt olie udvundet. Produktionen af ​​en liter kræver ca. 40 kg kerner. For at forberede huden til massage, anbefales det, at en druvkerne peeling med druvkerns smørpakning. Døde hudceller løsner og huden bliver blød og glat. Vindruekerneolie er også perfekt til hårpleje, fordi næringsstoffer såsom linolsyre og E-vitamin forbedrer hår tekstur og hår generet mindre end andre olier. Olien absorberes godt ind i håret, og kan simpelthen fjernes igen. Det virker mod tørhed og skørhed, er håret holdes stærk og smidig, da den tid støtter væksten af ​​nye hår.

De ekstrakter af drue fremme samtidig wellness, skønhed og sundhed. Vinoterapi stimulerer blodgennemstrømning, cirkulation og fedtstofskiftet, styrker immunforsvaret og giver en blød, smidig hud. Behandlingen er velegnet til moden, tør hud, da de har en regenererende virkning, men kan også anvendes præventivt mod hudens ældning og celleskader i ung hud. Men selv en antioxdantbombad hud har brug på vinter irriteret eller mod sollys må plejes. Desuden kan behandlingen være godt for folk med neurodermitis eller psoriasis. De antioxidative egenskaber kan tilskrives især i de nuværende druekerner værdifulde procyanidiner (OPC) og beskyttende flavonoider. OPC er kendt som en af ​​de mest kraftfulde antioxidanter, hvis handling er højere ved en multipel end vitamin C eller E-vitamin OPC forskellige positive virkninger på sundheden ved at fremme, blandt andet på det kardiovaskulære system, forbedrer blodcirkulationen og beskytte og elasticiteten af ​​skibene. Polyfenol neutralisere de skadelige virkninger af frie radikaler genereret af tobaksrøg og UV-stråling.